REKLAMA
PARTNERZY PORTALU Forbo
×

Szukaj w serwisie

Cyfrowa technologia na restauracyjnym stole

  • Autor: portalspożywczy.pl
  • 11 mar 2014 11:05
Cyfrowa technologia na restauracyjnym stole
fot. Fotolia

Spółka Sakana SA, wraz z zakończeniem remontu flagowej restauracji w Warszawie, rozpoczęła działania polegające na wdrożeniu interaktywnego menu. To nowość i zarazem unikalna oferta na polskim rynku ma przyciągnąć klientów do restauracji.

REKLAMA

Sakana jako jedna z pierwszych w Polsce zamierza wykorzystywać urządzenia typu tablet do przedstawiania oferty restauracji oraz komunikacji z gośćmi w zakresie działań marketingowych. To innowacyjne rozwiązanie jest całkowitą odmianą i odejściem od tradycyjnego menu. Wydaje się, że tego typu technologia będzie przyszłością dla resturacji, hoteli, czy barów.

Pod koniec 2013 roku Sakana zrealizowała projekt odnowienia flagowej restauracji przy ulicy Moliera w Warszawie. Inwestycja obejmowała kompletny redesign i odnowienie wnętrz lokalu. Projekt wnętrz restauracji został opracowany przy współudziale znanego artysty i scenografa tworzącego uznane na całym świecie projekty wraz z Operą Narodową i zagranicznymi instytucjami takimi jak m.in. Mertopolitan Opera oraz przy współpracy uznanych architektów. Powstał projekt na miarę kultowego miejsca jakim jest sushi bar Sakana przy ul. Moliera. Spółka Sakana SA posiada cztery lokale gastronomiczne własne i trzy franczyzowe (Warszawa, Poznań, Katowice, Kraków, Wrocław).

Podobał się artykuł? Podziel się!




REKLAMA

LUDZIE Z BRANŻY