REKLAMA
PARTNER PORTALU Forbo
×

Szukaj w serwisie

Projekt Kuchnia to nowoczesne miejsce slow food

  • Autor: Propertydesign.pl
  • 31 gru 2014 09:27
Projekt Kuchnia to nowoczesne miejsce slow food
Projekt Kuchnia w Starym Browarze, fot. J. Wittchen
Projekt Kuchnia to nowoczesne miejsce slow food
Projekt Kuchnia to nowoczesne miejsce slow food
Projekt Kuchnia to nowoczesne miejsce slow food
Projekt Kuchnia to nowoczesne miejsce slow food
Projekt Kuchnia to nowoczesne miejsce slow food

„Projekt Kuchnia” to nowe, ciekawe miejsce w Starym Browarze. Projekt wnętrza jest bardzo nowoczesny – chłodny, jasny, pastelowy, loftowy, ale dzięki pomocnej i świetnie znającej oferowane produkty i dania obsłudze – zarówno w części delikatesowej, jak i restauracyjnej – można tu znaleźć autentyczne ciepło.

REKLAMA

Na Dziedzińcu Sztuki w Starym Browarze pojawiło się miejsce, które ucieszy wszystkich, którzy cenią zdrowe jedzenie oparte na składnikach najwyższej jakości, pochodzących ze sprawdzonych upraw i od lokalnych producentów. „Projekt Kuchnia” to restauracja prowadzona przez chefa Bartłomieja Kuzianika, który gotował m.in. dla prezydenta Baracka Obamy i delikatesy z ekologicznymi przysmakami na co dzień i wyjątkowe okazje.

„Projekt Kuchnia” zajmuje powierzchnię blisko 190 mkw. i znajduje się na Dziedzińcu Sztuki Starego Browaru, gdzie obok „Piano Bar” z chefem Roop Lal Balu, „Weranda Lunch and Wine” rodziny Ponińskich, „Le Targ Bistro && Bar” pań Kartowicz, „Art Sushi” i pobliskiej restauracji „Blow Up Hall 5050” z chefem Tomaszem Purolem, tworzy jedyne w Poznaniu skupisko autorskich restauracji, w których najwyższa jakość produktów oraz dbałość o to, by pochodziły ze sprawdzonych źródeł jest priorytetem.



Rekomendowane dla Ciebie





REKLAMA

LUDZIE Z BRANŻY