REKLAMA
PARTNER PORTALU Forbo
×

Szukaj w serwisie

Rehabilitacja w przyjaznej przestrzeni

  • Autor: Propertydesign.pl
  • 21 lip 2015 11:31
Rehabilitacja w przyjaznej przestrzeni
Centrum Fizjoterapii Fizjofit w Gliwicach, fot. A la carte Beata Kruszyńska
Rehabilitacja w przyjaznej przestrzeni
Rehabilitacja w przyjaznej przestrzeni
Rehabilitacja w przyjaznej przestrzeni
Rehabilitacja w przyjaznej przestrzeni

Nowy budynek - Centrum Fizjoterapii Fizjofit o prostej bryle znajduje się na obrzeżach Gliwic. Na pacjentów wymagających opieki rehabilitacyjnej czekają tu wyposażone w specjalistyczny sprzęt sale, nowoczesne gabinety oraz SPA. Za projekt odpowiada studio A la carte Beata Kruszyńska.

REKLAMA

Strefę wejściową budynku stanowi przestrzenne lobby recepcyjne z efektowną przestrzenną ścianą kryjącą przejścia i szafki na dokumentacje medyczną.

Kolejnym mocnym akcentem w strefie wejściowej jest klatka schodowa z roślinnym motywem graficznym doświetlona w całości światłem dziennym z frontowej elewacji.

Takie mocne akcenty na wejściu uspokajają stonowane, białe ściany w wewnątrz obiektu. Stonowana kolorystyka wnętrz ma zapewnić pacjentom komfort i relaks oraz nadać wnętrzom charakter intymności.

By nadać ciepła i przytulności zastosowane zostały tu wysokiej klasy materiały wykończeniowe doskonale imitujące drewno czy beton.



Rekomendowane dla Ciebie





REKLAMA

LUDZIE Z BRANŻY