REKLAMA
PARTNER PORTALU Forbo
×

Szukaj w serwisie

Tak będzie wyglądało nowe wejście do Centrum Nauki Kopernik

  • Autor: Propertydesign.pl
  • 17 lis 2015 14:56
Tak będzie wyglądało nowe wejście do Centrum Nauki Kopernik
Zwycięski projekt pracowni Interurban Łukasz Piankowski, fot. Centrum Nauki Kopernik
Tak będzie wyglądało nowe wejście do Centrum Nauki Kopernik
Tak będzie wyglądało nowe wejście do Centrum Nauki Kopernik
Tak będzie wyglądało nowe wejście do Centrum Nauki Kopernik
Tak będzie wyglądało nowe wejście do Centrum Nauki Kopernik

Główne wejście w warszawskim Centrum Nauki Kopernik ma się zmienić według projektu pracowni Interurban Łukasz Piankowski. Zobacz, jak będzie wyglądało.

REKLAMA

Pracownia Interurban Łukasz Piankowski z Gdyni wygrała konkurs na opracowanie koncepcji strefy wejścia głównego i strefy wejścia do Planetarium w warszawskim Centrum Nauki Kopernik. 

Centrum Nauki Kopernik działa w swojej siedzibie nad Wisłą od listopada 2010 r. Obiekt zaprojektowała polska pracownia RAr-2 Laboratorium Architektury, Jan Kubec z Rudy Śląskiej, która wygrała konkurs architektoniczny na projekt nowego centrum. Wykonawcą CNK była firma Warbud.



Rekomendowane dla Ciebie





REKLAMA

LUDZIE Z BRANŻY