REKLAMA
PARTNERZY PORTALU Forbo
×

Szukaj w serwisie

Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio

  • Autor: Propertydesign.pl
  • 17 lis 2016 14:46
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Strefa food court fot. Agora Bytom
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio
Agora Bytom w designerskiej odsłonie. To projekt Pejot Studio

Nowa strefa food court, designerski plac zabaw, a to nie koniec zmian, jakie zaszły w centrum handlowym Agora Bytom. Za projekt odpowiada Pejot Studio.

REKLAMA

W zmodernizowanej strefie food court w bytomskim centrum pojawiły się udogodnienia dla rodzin, między innymi pokój, który umożliwia komfortowe przebranie i nakarmienie dzieci, toaleta z wyposażeniem dostosowanym do wzrostu najmłodszych, a także znajdująca się w bezpośrednim sąsiedztwie nowoczesna sala zabaw Bajtel Plac. Modernizację przeszła też strefa wypoczynkowa, która została podzielona na trzy mniejsze – dla rodzin, klientów korzystających z restauracji, a także osób, które chcą wypocząć, przeczytać gazetę, skorzystać z Wi-Fi czy podładować telefon. Pojawiły się nowe podłogi, przepierzenia, stoliki, krzesła i wygodne fotele z wysokimi oparciami.

- W efekcie przebudowy, dzięki użyciu nowoczesnych i ekologicznych materiałów wykończeniowych, ta część poziomu zyskała bardziej funkcjonalne oblicze. Remont i wymiana elementów wyposażenia znacząco poprawiły poziom estetyki i wygody, a także pozwoliły w pełni wykorzystać potencjał tego miejsca, które stało się bardziej przyjazne klientom – mówi Piotr Jędrychowski, architekt pracowni Pejot Studio.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!


Rekomendowane dla Ciebie





REKLAMA

LUDZIE Z BRANŻY

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.