REKLAMA
PARTNERZY PORTALU Forbo
×

Szukaj w serwisie

Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign

  • Autor: Propertydesign.pl
  • 18 lut 2016 08:55
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Biuro Golub GetHouse w Warsaw Financial Center. Projekt: InDesign Zbigniew Kostrzewa
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign
Nowe biuro Golub GetHouse według projektu InDesign

Nowa siedziba firmy Golub GetHouse znajduje się na 23. piętrze wieżowca Warsaw Financial Center. Biuro zaprojektowała pracownia InDesign, pod kierunkiem Zbigniewa Kostrzewy.

REKLAMA

Na 610 mkw. powierzchni znajdują się m.in. 4 sale konferencyjne oraz 27 stanowisk pracy. W procesie aranżacji wnętrza dużą rolę odegrali sami pracownicy Golub GetHouse, którzy współdecydowali o jego ergonomii, doborze kolorystyki oraz materiałów wykończeniowych.

– Zależało nam, aby nasza nowa siedziba była reprezentacyjną i przyjazną wizytówką firmy, spełniającą nasze oczekiwania w zakresie aspektów proekologicznych. Atutem nowego biura jest jego lokalizacja w niedużej odległości od realizowanej przez nas inwestycji Mennica Legacy Tower. Dodatkowo, cieszy nas możliwość powrotu do budynku, w którego powstanie nasza firma była zaangażowana – powiedział Czarek Jarząbek, prezes zarządu Golub GetHouse.

Gości biura wita elegancka recepcja, której przeszklenia wyklejono sylwetkami ilustrującymi zrealizowane i planowane inwestycje Golub GetHouse.Projekt wnętrz przygotowała pracownia InDesign Zbigniewa Kostrzewy.

Na jednej ze ścian nadrukowane zostały napisy wyrażające wartości i motto firmy. Pomieszczenia zostały rozplanowane w sposób pozwalający zarówno na organizację spotkań, pracę przy komputerze, kameralne rozmowy telefoniczne czy odpoczynek. Przestrzenie otwarte charakteryzują się przyjazną kolorystyką i ciepłymi naturalnymi barwami okładzin drewnianych. Na ścianach powierzchni wspólnych zastosowano fototapety z widokami natury.

Ponadto w nowym biurze zaaranżowana została pokazowa sala konferencyjna – tzw. showroom – inwestycji Mennica Legacy Tower realizowanej przez Golub GetHouse wspólnie z Mennicą Polską. W przygotowanie showroom’u oddającego charakter i wartości Mennica Legacy Tower zaangażowani byli pracownicy uczestniczący w realizacji tego projektu, przy wsparciu pracowni Decoroom.

Podobał się artykuł? Podziel się!


Rekomendowane dla Ciebie





REKLAMA

LUDZIE Z BRANŻY