REKLAMA
PARTNER PORTALU Forbo
×

Szukaj w serwisie

To oni zaaranżują wejście do Centrum Nauki Kopernik

  • Autor: Propertydesign.pl
  • 05 lis 2015 13:23
To oni zaaranżują wejście do Centrum Nauki Kopernik
fot. Fotolia

Rozstrzygnięto konkurs na opracowanie koncepcji strefy wejścia głównego i strefy wejścia do Planetarium w warszawskim Centrum Nauki Kopernik.

REKLAMA

I nagrodę otrzymała pracownia Interurban Łukasz Piankowski z Gdyni. Pracownia otrzymała nagrodę pieniężną w wysokości 30 tys. zł oraz zaproszenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, prowadzonego w trybie zamówienia z wolnej ręki (wykonanie dokumentacji projektowej dla zapropon owanej pracy konkursowej).

II nagroda trafiła w ręce NN Architekci z Warszawy, otrzymali nagrodę w wysokości 20 tys. zł.

Wyróżnienie honorowe przyznano Autorskiej Pracowni Architektonicznej Konrad Loesch i Ewelinie Galas.



Rekomendowane dla Ciebie





REKLAMA

LUDZIE Z BRANŻY