REKLAMA
PARTNER PORTALU
×

Szukaj w serwisie

Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides

  • Autor: PropertyDesign.pl
  • 13 wrz 2018 14:25
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
fot. Bit Creative
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides
Biuro z widokiem na Wisłę. Oto najnowsza realizacja Bit Creative w The Tides

Warszawska Wisła, budynek The Tides szkicu pracowni Kuryłowicz&Associates oraz 1100 mkw. - tak w największym skrócie można opisać najważniejsze fakty związane z biurem firmy Langas Group. Za projekt wnętrz odpowiada pracownia Bit Creative Barnaby Grzeleckiego.

REKLAMA

- Przestrzeń dla firmy Langas Group jest wyjątkowa. Jest to centrum konferencyjne z możliwością podziału na różnej wielkości strefy w zależności od potrzeb użytkowników. Przestrzeń ta znajduje się nad Wisłą - jest to prawdziwy unikat w skali stolicy - mówi Barnaba Grzelecki, główny projektant w pracowni Bit Creative.

Projekt powstał z inspiracji otaczającej przestrzeni - stąd materiał na podłodze imitujący wodę. Na ścianach stworzono kompozycje z mchu i drewna. - Inwestorowi zależało na tym, aby stworzyć wnętrze z dobrą atmosferą. Moim zdaniem efekt ten udało się uzyskać - mówi twórca projektu.

Podobał się artykuł? Podziel się!


Rekomendowane dla Ciebie