W gliwickim hotelu Diament otwarto Restaurację Poziom. Lokal utrzymany jest w stylu eklektycznym, a jego historyczne ściany pokryte są cegłą oraz nowoczesnym kamieniem.
Hotel znajduje się w XIX wiecznej kamienicy Hotelu Diament Plaza Gliwice, w samym centrum miasta. Restauracja utrzymana jest w stylu eklektycznym, a jej historyczne ściany pokryte są cegłą oraz nowoczesnym kamieniem.
Szefem kuchni Restauracji Poziom jest Łukasz Rak – prawdziwy kreator i pasjonat rodzimych potraw. W lokalu będzie można skosztować kuchni polskiej, w której nie braknie również akcentów śródziemnomorskich.
Hotele Diament S.A. są właścicielem grupy hoteli, które działają pod jedną marką – Hotele Diament. Obecnie w ramach sieci działa 13 hoteli mieszczących się we Wrocławiu, Katowicach, Chorzowie, Zabrzu, Gliwicach, Siemianowicach Śląskich i Ustroniu.
Założyciel, Architekt KWK Promes
Partner, Architekt Sud Architectes Polska
Współwłaściciel, Architekt Ultra Architects
Współwaściciel, Architekt Ultra Architects
Członek Zarządu, Współwłaściciel, Architekt RKW Rhode Kellermann Wawrowsky Architektura + Urbanistyka
Współwłaściciel, Architekt AD Artis Architects