Do grona najemców Avenidy Poznań dołączyła marka Covrig. W nowym punkcie gastronomicznym miłośnicy precli znajdą swoje ulubione przysmaki typu „to go”. Nowy lokal zajął powierzchnię 35 mkw.
Marka Covrig, która od 2015 roku oferuje mieszkańcom Poznania precle w różnych kompozycjach smakowych kolejny swój punkt gastronomiczny otworzyła w Avenidzie. Główny powód – dogodna lokalizacja.
Nowy lokal Covrig w Avenidzie pozostaje wierny konceptowi marki i ściśle nawiązuje wystrojem do pilotażowego sklepu, który w Poznaniu został otwarty trzy lata temu.
Avenida jest jednym z niewielu centrów handlowych w Poznaniu, które ze względu na swoje położenie i bezpośrednie sąsiedztwo z dworcem kolejowym i autobusowym generuje bardzo duży przepływ klientów, co ma duże znaczenie dla gastronomii – mówi Anna Bodzicz-Sycz, przedstawiciel marki Covrig.
Nowy punkt gastronomiczny w Avenidzie oferuje przekąski typu „to go”. Marka Covrig w swoich propozycjach posiada precle zarówno w tradycyjnej odsłonie – z serem, makiem, solą lub sezamem, jak i te nietypowe np. z kabanosem i serem lub z salami.
Generalny Projektant, wiceprezes Kuryłowicz & Associates Sp z o.o.
główny projektant MAAI
współwłaściciel JSK Architekci
Współwłaściciel i Prezes FS&P ARCUS Biuro Architektoniczne
Założyciel, Architekt Nizio Design International
Architekt FBT Pracownia Architektury i Urbanistyki