REKLAMA
PARTNER PORTALU
×

Szukaj w serwisie

Nowy koncept piekarni. Design przypomni pachnące piekarnie sprzed lat

  • Autor: PropertyDesign.pl
  • 15 wrz 2020 09:15
Nowy koncept piekarni. Design przypomni pachnące piekarnie sprzed lat
Nowy design przypominający pachnące piekarnie sprzed lat i nowe menu z dużym wyborem pieczywa, przede wszystkim chleba – tradycyjnego i na naturalnym zakwasie – tym charakteryzuje się nowy koncept Gorąco Polecam Piekarnia, fot. mat. prasowe
Nowy koncept piekarni. Design przypomni pachnące piekarnie sprzed lat
Nowy koncept piekarni. Design przypomni pachnące piekarnie sprzed lat
Nowy koncept piekarni. Design przypomni pachnące piekarnie sprzed lat
Nowy koncept piekarni. Design przypomni pachnące piekarnie sprzed lat
Nowy koncept piekarni. Design przypomni pachnące piekarnie sprzed lat
Nowy koncept piekarni. Design przypomni pachnące piekarnie sprzed lat

Nowy design przypominający pachnące piekarnie sprzed lat i nowe menu z dużym wyborem pieczywa, przede wszystkim chleba – tradycyjnego i na naturalnym zakwasie – tym charakteryzuje się nowy koncept Gorąco Polecam Piekarnia. Pilotażowy lokal, otwarty właśnie na warszawskim Natolinie, nawiązuje architekturą do piekarni, które pamiętamy z dzieciństwa – z dużymi przeszkleniami, z jasnymi płytkami na ścianach, z drewnianymi ladami uginającymi się od aromatycznego i przepysznego pieczywa.

REKLAMA

- To cudowny powrót do przeszłości w nowoczesnym wydaniu – mówi Bartłomiej Rychcik, prezes ENATA BREAD, grupy zarządzającej marką Gorąco Polecam. – Każdy z nas tęskni za małą osiedlową piekarnią. Za kolorem rumieniącego się chleba. Za zapachem, który wypełniał ulice, place zabaw, mieszkania. Gorąco Polecam Piekarnia czerpie garściami z tamtych doświadczeń. Klientom oferuje bogate menu z atrakcyjnymi cenami.

A w menu znalazły się chleby (20 rodzajów, w tym żytnie na zakwasie i maślance), bułki, bagietki (w tym paluchy bawarskie), kanapki, drożdżówki, a także francuskie wypieki i różnego rodzaju słodkości. Na klientów czeka Regał Smakosza z wysokiej jakości wędlinami, nabiałem (z dużym wyborem serów), jajkami i naturalnymi sokami. – To zupełna nowość! Połączenie piekarni i mini delikatesów z codziennymi pomysłami na śniadanie czy kolację – mówi Rychcik.

Gorąco Polecam Piekarnia to nowa marka ENATA BREAD. Lokale mają mieścić się na osiedlach w dużych miastach – na początek w Warszawie.

Podobał się artykuł? Podziel się!


Rekomendowane dla Ciebie